Spreekuren bij La Luna Care

OIM Orthopedie
gaat voor jou!

Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.

Iedere even week op woensdagochtend spreekuurmet kousen consulent, Linda Smit in Hoogezand. Voor een afspraak kunt u bellen met OIM  Orthopedie op 050 5995900.

De fysiotherapeut,

specialist in beweging, ondersteunt u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden.

Wat doet onze fysiotherapeut?

• zorgt voor een optimaal herstel
• adviseert bij beginnende klachten
• begeleidt bij een actief leven

Ons doel is om u zo snel mogelijk te laten herstellen zodat u weer volledig kan deelnemen aan werk, hobby en of sport.

Wij beschikken over uitgebreide diagnostiek, therapie mogelijkheden en goed opgeleide professionals zodat u altijd de behandeling krijgt die het beste aansluit op uw wensen en doelen. Onze aanpak is gericht op een duurzaam herstel waarbij de kans op herhaling van klachten minimaal is.

Elke maandag tussen 11 en 12 uur inloop spreekuur bij Fysiotherapie van Kasteel.

Fieret Optiek

 

Fieret Optiek Service is een mobiele opticien in Noord-Nederland. Wij komen bij u thuis op op uw werk voor een professionele oogmeting. We leveren modieuze brillen met alle soorten glazen. Heeft u geen tijd om een opticien te bezoeken, of bent u niet mobiel genoeg? We komen graag bij u langs!

Iedere oneven week op donderdag tussen 13.30 en 17 uur inloop spreek uur bij de opticien Fieret Optiek.