Selecteer een pagina
La Luna Care

Schoonheid &
Welzijn

Ga op weg en geniet van de Geur-reis die u gaat maken…. Respect en ontspanning staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om de Geur-reis voor u zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. Leg de link tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is met het innerlijk disbalans…

U kunt bij ons terecht voor ontspannende en noodzakelijke behandelingen zoals: Pedicure, manicure, gezichtsbehandeling, wenkbrauwtreatment, lash lift, gellak en massages welke ook kan in de vorm van een wellness middag incl. Lunch met een behandeling naar keuze € 75,00 P.P.

 

Bestel jouw cadeaubon via Facebook of bel 0598851909.

Salon

Koester het moment

Een nieuwe manier van denken,
nieuwe inzichten.

Schoonheidsverzorging met diepgang. Daar waar de reguliere schoonheidsspecialiste stopt, gaat La Luna Care verder. Met ons boek je tijd, tijd voor jezelf, gevuld met alles wat nodig is voor jou om terug bij jezelf te komen. Elke keer verrassend en nieuw nemen wij je mee op reis. Op reis naar jezelf, naar jouw rustpunt.

In rust en kalmte. Koesterend met geuren van diep werkende oliën, verwarmend en helend met zuivere producten, in balans komend met de prachtigste technieken. Op een heerlijke verwarmde stoel van zachte materialen. Geniet van de muziek en het zachte kletterende water die u meenemen op reis. U kunt reizen in 20 / 50 of 70 minuten. Afhankelijk van de tijd die u gaat reizen, wordt het tarief bepaald. Wij verzorgen het lichaam met respect net als onze producten.

Gezichtsbehandeling de luxe ( 70 min) €55,00

De LUXE is een gelaatsbehandeling van 70 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, scrub, aanbrengen van serums en maskers, een hoofd-huidmassage en gelaat, decolleté & een ontspannende voetmassage en daarna een lotion, dagverzorging + dag make-up van Malu Wilz. Hierbij gebruiken we rijke producten met exceptionele werkstoffen die uw huid intensief voeden. Uw huid krijgt haar vitaliteit weer terug en de cel vernieuwing wordt geactiveerd. Uw huid straalt en u voelt zich heerlijk ontspannen

Gezichtsbehandeling PUUR ( 50 min) €42,50

De PUUR behandeling is een gelaatsbehandeling van 50 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, scrub, aanbrengen van serums en maskers, een korte hoofd-huidmassage, lotion & dag verzorging. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Uw huid krijgt haar vitaliteit weer terug en de cel vernieuwing wordt geactiveerd. Uw huid straalt en u voelt zich heerlijk ontspannen.

Wilt u een losse behandeling bij een gezichtsbehandeling boeken? (€ 6,50 per onderdeel)

Wimpers verven
Wenkbrauwen verven
Bovenlip en/ of kin harsen
Kaaklijn harsen
Geef dit van tevoren wel even aan, zodat wij genoeg tijd voor u/ jou kunnen inplannen.

Producten

WIJ BEHANDELEN MET

Samenwerkende pedicures

gespesialiseerd in voetzorg

La Roche-posay

een beter leven voor een
gevoelige huid

Vichy

De kracht van Mineraliserend
Thermaal Water

V0etverzorging

Pedicure…

is meer dan het alleen maar knippen van nagels

Pedicure basis

Een pedicure behandeling bestaat uit het reinigen van de nagelomgeving, knippen van de nagels, glad maken van de nagels en huid en daarna wordt de gehele voet verzorgt met een zeer verzorgende cremé.

€ 23,50

Medisch pedicure

VERGOEDING AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

Als uw voetzorg niet door de basisverzekering gedekt wordt dan is er vaak vergoeding mogelijk onder de aanvullende verzekering, mits deze door de patiënt is afgesloten. De volgende groepen kunnen hiervoor in aanmerking komen:

  • Patiënten met reumatoïde artritis, een dwarslaesie of andere medisch noodzakelijke klachten.
  • Patiënten met diabetes met een zorgprofiel van één of simms 0. Let op: het is mogelijk dat een zorgverzekeraar alleen patiënten vergoed die vallen onder zorgprofiel 1 en daarmee geen vergoeding bieden voor patiënten met simms 0.
  • Patiënten die een herseninfarct hebben meegemaakt.

€ 30,00

Deelbehandeling

Nagels knippen of behandeling van kloven of een likdoorn.

€ 15,50

Cosmetische Pedicure Spa

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een weldaad (incl. Geur-reis) voor uw voeten. Hierbij in zit het vijlen van de nagels en het glad maken van de voet, een voetenbad met heerlijke kruiden, een scrub, het lakken van de nagels, een ontspanningsmassage en kruiden thee.

€ 42,50

Pedicure de Luxe

de behandeling is meer dan aleen nagels knippen. Bij ns krijg je een volledige voetverzorging inc. knippen, vrezen, controle, eelt verwijderen en een massage van onderbeen en voet. 

€ 28,50

Ben je mobiel beperkt dan komen wij bij jouw thuis. Wij berekenen € 5,- extra voor ambulant en €0,29 ct per km.
We zijn allemaal gediplomeerd en gecertificeerd of in opleiding voor de behandelingen die wij geven. Wij hebben verschillende elementen, grepen en behandelwijzes samen gebracht in een massage cursus, onder de naam CZ massage interventie wordt deze geaccrediteerd door V&VN met 14 punten. Hier zijn wij erg trots op. De massage cursus wordt regelmatig aangeboden en is voor iedereen toegankelijk bij  Scholing La Luna Pro.

Wenkbrauw Treatment

Brow to Go …

Wij gebruiken 2 methodes om de wenkbrauwen in de juiste vorm te shapen.

Eerste methode

is waxen/ harsen, we maken gebruik van warme wax . Speciaal voor de gevoelige huid en plakt alleen aan de haartjes en niet aan de huid, waardoor huidverplaatsing wordt tegen gegaan. Na het ontharen met de wax wordt er een olie aangebracht die een kalmerende werking heeft.

Tweede methode

is epileren met een pincet. Deze methode gebruiken we om de allerlaatste haartjes weg te halen en een strakke lijn in de wenkbrauwen te krijgen. Kleuren kan met verf of henna. 

Wimpers

Wimperlifting…

is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.

De wimpers worden gelift door siliconen pads. Zorg dat je de eerste 24 uur na behandeling niet slaapt met je ogen in het kussen gedrukt, niet douchen, voorzichtig reinigen van de ogen, geen mascara en geen agresieve reinigingsproducten gebruiken. Bij de perfecte verzorging is de houdbaarheid 6 tot 9 weken lange mooie volle wimpers. Houdt je je niet goed aan de voorschriften of in sommige gevallen van medicatie gebruik, blijven de wimpers zeker 4 weken mooi. Je mag pas 6 maanden na een eventuele Chemo kuur de behandeling ontvangen. De wimpers zijn niet sterk genoeg door de kuur. De wimpers worden gelift en geverfd tijdens de behandeling. Losse behandelingen in onze Brow bar:

Shapen wenkbrauwen €12,50
Verven wenkbrauwen of wimpers € 12,50
Wenkbrauw styling + henna Tinting € 27,50
Wenkbrauw treatment shapen + kleuring verf € 23,- 
“Brow to go”
Lash lifting van de wimpers voor € 40,- incl. verven.
La Luna Duo “Brow to go” voor 2 personen € 15,00 p.p

handverzorging

Manicure…

Hoe heb jij je nagels het liefst?

Manicure behandeling de luxe

met Geur-reis, een hand badje, het verzorgen en vijlen van de nagels, een scrub, nagellak incl. base en top coat en een masker en ontspanningsmassage.

€ 42,50

Deel manicure

(nagels vijlen of knippen)

€15,50

Gellak 

kan zowel op de nagels van de handen als de nagels op de tenen gedragen worden. Het resultaat van een gellak behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die weken lang mooi blijven.

€ 23,50 

 

Openingstijden schoonheidssalon

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:

Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
09.00 – 17.00 voor cursussen
12.30 – 21.00
12.30 – 21.00 
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
 Gesloten
 Gesloten

Wij zijn;
Manon is Schoonheidsspecialiste/pedicure, medisch pedicure en masseur.
Mecheline is Holistisch masseur, pedicure en wellness- ontspanningscoach
Harma is Manicure incl. Gellak
Rosa heeft een werkervaringsplaats in de salon en behaalt certificaten voor manicure, gellak, cosmetische voetverzorging, visagie en wenkbrauwtreatment

Wellness behandeling

Massage voor diepere ontspanning die stress verminderd en mobiliteit verhoogt

Door een wellness behandeling en de vorm van een massage ontstaat er  rust en ontspanning. Het lichaam geeft in eerste instantie weerstand aan en geeft aan wat het voelt, iets waar je veel te weinig bij stil staat omdat de verantwoording van de dag veel van ons eist. Realiseer je wel dat zonder de verantwoording te nemen voor je lichaam en geest, dit je duur zal komen te staan.

Hollistische massage, gehele lichaam in balans brengen                         € 42,50
Wellness massage, met heerlijke geurende producten incl. scrub       € 42,50
Voet en been massage                                                                                                € 26,50
Rug massage                                                                                                                   € 26,50
Hoofd, schouder, nek en decollote massage                                                   € 26,50

Veel mensen weten dit wel, maar de rek is groot en er kan altijd meer bij.  Jouw reserves zijn er om in geval van nood nog mee vooruit te kunnen voor een hele korte periode maar als je deze altijd aanbreekt, zegt je lichaam “STOP”. Het is dus heel goed als je bij jezelf kunt vinden dat je goed voor beide moet zorgen en hier echt je best voor gaat doen, je moet dit eigen maken. Luister dus naar je eigen intuïtie en doe er echt iets mee. We maken hierbij gebruik van etherische olie, kruiden, mindfulness meditatie, ontspanningstechnieken en muziek.

 

Gevestigd in Medisch Centrum
Hoogezand-Sappemeer
La Luna Care, Erasmusweg 145
9602 AD te Hoogezand

Cliënt tevredenheidsmeter

Dit wordt berekend op basis van een onafhankelijk onderzoeksbureau en onze eigen tevredenheidsonderzoeken. Voor deze gemiddelden nemen we de onderzoeken van de afgelopen 12 maanden.