Welkom bij
Schoonheid & Welzijn
Ga op weg en geniet van de Geur-reis die u gaat maken…. Respect en ontspanning staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om de Geur-reis voor u zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. Leg de link tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is met het innerlijk disbalans.
Medewerkers die alle behandelingen zo aangenaam en ontspannen mogelijk zullen maken.
Mecheline   Holistisch schoonheid en wellnesscoach, masseur, pedicure en MBCT- Ontspanningscoach.
Manon          Holistisch schoonheidsspecialiste, masseur en medisch pedicure in opleiding.
Harma          Manicure inclusief Gellak
Cheyene      Schoonheidsspecialiste en pedicure in opleiding.
Janet             Haarstylist
Anne             Kapster in opleiding

“Koester het moment”

Met Bashya bij La Luna Care “Koester je het moment ” Een nieuwe manier van denken. Nieuwe inzichten. Schoonheidsverzorging met diepgang.Daar waar de reguliere schoonheidsspecialiste stopt, gaat Bashya® verder. Met Bashya boek je tijd, tijd voor jezelf, gevuld met alles wat nodig is voor jou om terug bij jezelf te komen. Elke keer verrassend en nieuw neemt Bashya je mee opreis.Op reis naar jezelf, naar jouw stiltepunt.

Er is geen moeten, het gaat vanzelf.

Inrust en kalmte. Koesterend met geuren van diepwerkende oliën, verwarmend en helend met zuivere edelstenen en krachtige kruiden, in balans komend met de prachtigste technieken. Op een heerlijke verwarmde stoel van zachte materialen. Geniet van de  muziek en het zachte kletterende water die u meenemen op reis. U kunt reizen in 20 / 50 of 70 minuten. Afhankelijk van de tijd die u gaat reizen, wordt het tarief bepaald. Wij verzorgen het lichaam met respect net als onze producten.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling bestaat uit: Een zachte reinigingsmelk en door de toepassing van heilzame kruiden en essentiële oliën,
wordt het biologisch evenwicht van de huid hersteld.

  • Dieptereiniging op basis van abrikozenpitten.
  • Lotion reinigt zacht, mild en diep in de poriën.
  • Epileren van de wenkbrauwen.
  • Uitgebreide massage van decolleté, hals, schouders en gezicht met een energetische
    massageolie die de klant helpt spanning los te laten.
  • Ter afsluiting een kruiden gel-masker boordevol met rijke voedingsstoffen welke uw
    huid een echte oppepper zal geven.
  • Super serum werkt vocht-regulerend en heeft een krachtige anti-verouderingseigenschap.

Cel energy is een dag en nacht crème in één, stimuleert de energieproductie in de huid en kan de stofwisseling bevorderen in de huid.

 
Gezichtsbehandeling de luxe ( 70 min)   €52,00
De Bashya de LUXE is een gelaatsbehandeling van 70 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, scrub, aanbrengen van serums en maskers, een hoofd-huidmassage en gelaat, decolleté & een ontspannende voetmassage en daarna een lotion, dagverzorging + dag make-up van Malu Wilz. Hierbij gebruiken we rijke producten met exceptionele werkstoffen die uw huid intensief voeden. Uw huid krijgt haar vitaliteit weer terug en de cel vernieuwing wordt geactiveerd. Uw huid straalt en u voelt zich heerlijk ontspannen.
 
Gezichtsbehandeling PUUR ( 50 min)   €39,00
De Bashya PUUR behandeling is een gelaatsbehandeling van 50 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, scrub, aanbrengen van serums en maskers, een korte hoofd-huidmassage, lotion & dag verzorging. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Uw huid krijgt haar vitaliteit weer terug en de cel vernieuwing wordt geactiveerd. Uw huid straalt en u voelt zich heerlijk ontspannen.
Wilt u een losse behandeling bij een gezichtsbehandeling boeken? (€ 6,50 per onderdeel)
Wimpers verven
Wenkbrauwen verven
Bovenlip en/ of kin harsen
Kaaklijn harsen
Geef dit van tevoren wel even aan, zodat wij genoeg tijd voor u/ jou kunnen inplannen.

Lash lifting van de wimpers voor € 40,-   

Wenkbrauwen Treatment, Brow to Go of Wenkbrauw styling…

Wij gebruiken 2 methodes om de wenkbrauwen in de juiste vorm te shapen.

De eerste methode is waxen/ harsen, we maken gebruik van warme wax . Speciaal voor de gevoelige huid en plakt alleen aan de haartjes en niet aan de huid, waardoor huidverplaatsing wordt tegen gegaan. Na het ontharen met de wax wordt er een olie aangebracht die een kalmerende werking heeft.
De tweede methode is epileren met een pincet. Deze methode gebruiken we om de allerlaatste haartjes weg te halen en een strakke lijn in de wenkbrauwen te krijgen.

Wimperlifting

is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.

De wimpers worden gelift door siliconen pads. Zorg dat je de eerste 24 uur na behandeling niet slaapt met je ogen in het kussen gedrukt, niet douchen, voorzichtig reinigen van de ogen, geen mascara en geen agresieve reinigingsproducten gebruiken. Bij de perfecte verzorging is de houdbaarheid 6 tot 9 weken lange mooie volle wimpers. Houdt je je niet goed aan de voorschriften of in sommige gevallen van medicatie gebruik, blijven de wimpers zeker 4 weken  mooi. Je mag pas 6 maanden na een eventuele Chemo kuur de behandeling ontvangen. De wimpers zijn niet sterk genoeg door de kuur. De wimpers worden gelift en geverfd tijdens de behandeling.

 

Losse behandelingen:

Shapen wenkbrauwen €12,50
Kleuring verf wenkbrauwen of wimpers € 12,50
Verven van wenkbrauwen en wimpers € 23,-
Wenkbrauw styling + henna Tinting
€ 27,50
Wenkbrauw treatment shapen + kleuring verf € 23,-
Lash lifting van de wimpers voor
€ 40,-   incl. verven.

Deel massages
met Geur-reis en massage
van de hand en arm of
de voet en onderbeen of
het gelaat, schouder, nek en hoofd
of de rug, schouder, nek en hoofd
(20 min) €25,00
Holistische- Ontspanningsmassage massage:
( 50 min ) € 39,00

Holisme is een levensfilosofie waarin de mens als een geheel wordt beschouwd. Je lichaam en je geest beïnvloeden elkaar, maar ook de interactie met je omgeving bepaalt wie je bent. In een holistische massage komen zowel lichamelijke als
geestelijke klachten aan bod met als bedoeling het hervinden van een goede balans tussen lichaam en geest.
Wellness massage
met Geur-reis, warme kompressen, een scrub, een pakking en deel massage
(50 min)  €39,00

Voet verzorging

Je kunt bij ons terecht voor een pedicure behandeling. Ben je mobiel beperkt dan komen wij bij jouw thuis. Wij berekenen € 2,50 per kwartier extra en €0,29 ct per km.

Pedicure basis     (25 minuten)                 € 21,00 (ambulant € 26,50)
Een pedicure behandeling bestaat uit het reinigen van de nagelomgeving, knippen van de nagels, glad maken van de nagels en huid en daarna wordt de gehele voet verzorgt met een zeer verzorgende cremé.

Pedicure de Luxe  (35 minuten)                 € 26,50
Bovenstaande pedicure basis behandeling incl. ontspanningsmassage van voeten en onderbenen.

Medisch pedicure                 € 28,50 ( binnenkort bij La Luna Care) 
De Medisch pedicure behandeling kan worden vergoed. check hier of uw/ jouw behandeling wordt vergoed. https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl/pages/26/Consumenten/Dekking-zorgverzekeraars.html

Deelbehandeling  (10 minuten)                € 13,50
Nagels knippen of behandeling van kloven of een likdoorn.

Cosmetische Pedicure  (50 minuten)      € 39,00
Daarnaast kunt u ook kiezen voor een weldaad (incl. Geur-reis) voor uw voeten. Hierbij in zit het vijlen van de nagels en het glad maken van de voet, een voetenbad met heerlijke kruiden, een scrub, het lakken van de nagels, een ontspanningsmassage en kruiden thee. 

Hand verzorging

Manicure behandeling de luxe met Geur-reis, een hand badje, het verzorgen en vijlen van de nagels,
een scrub, nagellak incl. base en top coat en een masker en ontspanningsmassage. 
€39,00

Deel manicure (nagels vijlen) €13,50

Malu Wilz make up… Nieuw:  … voel je mooi! 

Een combinatie van waardevolle mineralen heeft geleid tot een speciale make-up collectie met bijzondere eigenschappen.  Het  complete assortiment maakt het mogelijk om voor iedereen een perfecte make-up te creëren. Alle producten zijn gemakkelijk in het gebruik en geven direct een stralend effect.

Dag, feest make-up vanaf: €19,50
Bruidsmake-up incl. proef make-up vanaf € 65,00
(mogelijkheid op locatie, gasten € 19,50 per make-up.


Moerman Clinic
is een kliniek met flexibele locaties in heel Nederland. Er wordt onder andere gewerkt met Botox en filler injecties. Maar ook het voorschrijven van recepten voor diverse huidaandoeningen. Verder worden Plasmage behandelingen uitgevoerd. Hiermee kunnen onder andere ooglidcorrecties worden uitgevoerd en moedervlekken, bultjes en littekens worden verwijderd.
Drs. Moerman heeft haar studie geneeskunde in Groningen gevolgd. Hierna is ze direct als arts aan het werk gegaan bij de plastische chirurgie waar zij veel ervaring heeft opgedaan in cosmetische behandelingen. Verder heeft ze veel kennis en vaardigheden opgedaan bij meerdere opleidingsdagen en de officiële opleiding tot cosmetisch arts afgerond van de NVDFE (Nederlanse Vereniging Dento Faciale Esthetiek).

COSMETISCHE

BEHANDELDAGEN

Door cosmetische arts Drs. Kimberly Moerman van
Moerman Clinic
Maandag 12 Maart
Maandag 9 April
Maandag 7 Mei

Voor meer informatie over de behandelingen,
kijk dan op de website, moermanclinic.com
Of bel Drs. Moerman op 06 525 797 89

Maak  een afspraak via La Luna Care
Tel: 0598-851909

Voor een consult wordt € 30,-   in rekening
gebracht, mocht u overgaan tot een
behandeling zal dit uiteraard vervallen.

WAT DOET EEN COSMETISCH ARTS?

 

Drs. Kimberly Moerman is cosmetisch arts en oprichter van Moerman Clinic. Ze legt uit wat een cosmetisch arts nou ècht doet.

 

 

Merk je veel van de taboe die om botox en fillers hangt?
‘Als ik mensen uitleg wat ik doe als cosmetisch arts krijg ik veel verschillende reacties.Botox? Bah! Toch word ik altijd overladen met vragen over “hoe het nou echt zit”. Zo is het verschil tussen botox en fillers vaak onduidelijk, wordt er gedacht dat het chemische, giftige stoffen zijn die leiden tot “medische missers” zoals we allen van televisie kennen. Toch heerst de taboe inderdaad nog steeds, mensen willen het liefst natuurlijk mooi oud worden, zonder hulp en opsmuk. Verder is iedereen bang voor de plastic look.’En die plastic look, vind je dat zelf mooi?
‘Nee, ik vind die strak opgespoten gezichten ook helemaal niet mooi. In mijn werk streef ik naar natuurlijke resultaten. Mensen komen vaak naar mij toe met de vraag of ik die ene rimpel wat zachter kan maken, omdat ze bijvoorbeeld een periode van stress of verdriet hebben meegemaakt. Of omdat ze veel zijn afgevallen; het gezicht is ook wat minder vol en daardoor minder jeugdig. Daarnaast zijn er veel indicaties waar je niet zo snel aan zou denken; bijvoorbeeld botox tegen zweten, migraine en hoofdpijn of tandenknarsen. Ook een wenkbrauwlift kan met botox worden gerealiseerd, vooral wanneer mensen last hebben van de overtollige huid boven hun ogen en daardoor een zwaar en vermoeid gevoel hebben. Dit is een erg dankbare behandeling om uit te voeren.’Hoe zit dat dan met botox en fillers? Wat is het verschil?
‘Botox verslapt de spiertjes, waardoor rimpels zoals de frons, voorhoofd of kraaienpootjes verminderen. De spiertjes kunnen de huid immers niet meer verkreukelen. Fillers vullen, dus wanneer iemand een diepe rimpel heeft of ergens anders volume verlies heeft – zoals de jukbenen of lippen, die met leeftijd afnemen – kunnen we dit volume teruggeven.’

En je noemde eerder dat er wordt gedacht dat het chemische stoffen zijn, is het schadelijk om botox of fillers te gebruiken?
‘Botox en fillers zijn beiden niet schadelijk. Botox is een eiwit die tijdelijk de spiertjes verslapt,het doet

niets met de rest van het lichaam. Fillers zijn gemaakt van hyaluuronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt. Ook  fillers werken tijdelijk. Die horrorverhalen van mislukte cosmetische ingrepen zijn ontstaan na gebruik van permanente fillers tiental/en jaren geleden. Deze fillers zijn nu verboden en wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de fillers en botox die we nu gebruiken geen schadelijke effecten hebben.

Stal, iemand   komt  bij jou  op  hat  spreekuur, hoe gaat dat dan in zijn werk?
‘Het mooie van mijn vak is dat ik zelf mijn spreekuur kan inrichten, daarom neem ik altijd ruim de tijd voor mensen. Eerst vraag ik uit waarom ze komen en luister goed naar wat er verwacht wordt van de ingreep. Zoals ik eerder al noemde hebben sommige mensen een verhaal, ze hebben net wat ernstigs meegemaakt en willen er wat minder verdrietig uitzien. Dat kan heel goed met botox en fillers, maar soms is het niet de oplossing. lk vind het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten voordat ze beginnen met een dergelijke ingreep. Na een aantal weken zie ik mensen graag terug, zodat we kunnen bespreken of alles naar wens is. Het is altijd leuk om te horen hoeveel complimenten mensen hebben gekregen na de ingreep. Ze krijgen vaak te horen dat ze er “zo goed uitzien” of uitgerust lijken. Zonder dat wordt gezien dat ze een ingreep hebben laten doen. Dit geeft mensen veel positieve energie.
Daar doe ik het voor!

Kijk op www.moermanclinic.com voor meer informatie

Drs. Moerman voert de volgende behandelingen uit:

Botox

Voorhoofd
Fronsrimpels
Compl. wenkbroulift
Kraaiepootjes
Bunnylines
Gummy smile
Kaaklemmen
Tandenknarsen
kinputjes
Hoofdpijn
Transpireren

Zones

1
1
1,5
1
0.5
0.5
2
2
0.5
1 t/m 3
2t/m4

Fillers

Lippen
Lijntjes rondom mond
Jukbeen
Afhangende mondhoeken
Neuslippenplooi

 

 

 

Verwijderen van 1  huidoneffenheid*            €125,-

Verwijderen van 2-4 huidoneffenheden*       €195,-

Verwijderen van 4-8 huidoneffenheden*       €295,-

Verwijderen van >8 huidoneffenheden*         €375,-

*littekens, moedervlek, xanthalasmata, fibroom/skintag, pigment vlek, bultjes, wratjes

Verstrakking gehele wang      €375,-

Verstrakking decolleté             €295-495*

Verwijderen Striea                   €295-495*

*oppervlakte van  10x10 tot 20x20

Botox

½ zone                          € 100,-

1 zones                         € 175,-

1 ½ zone                      € 250,-

2 zones                        € 325,-

3 zones                        € 450,-

Fillers

0,8 ml                          € 325,-

1ml                              € 395,-

2ml                              € 695,-

Recepten voor onderstaande huidaandoeningen:

Acne                            €30,-

Rosacea                       €30,-

Pigmentvlekken          €30,-

Littekens                     €30,-

Injecties bij kale plekken baard/hoofd:

Corticosteroïd             € 50,-

Plasmage introductieprijzen:

Bovenooglidcorrectie             €375,-

Onderooglidcorrectie             €375,-

Boven en onderooglid            €595

Wenkbrauw lift                       €295,-

Rokerslijntjes                          €295,-

Kraaienpootjes                       €295,-

Neuslippenplooi                     €295,-

Overtollige huid oren             €295,-

Een combinatie met de kapper is ook mogelijk.

Prijslijst 2017 Janets haarstyle
We verzoeken u met gewassen haar zonder gel/wax te komen.

Behandeling Prijzen zijn inclusief BTW
Knippen dame € 18,50
Knippen heer € 18,50
Wassen knippen drogen basis € 19,50
Wassen knippen drogen luxe € 23,50
Wassen knippen föhnen/watergolf basis € 28,50
Wassen knippen föhnen/watergolf luxe € 31,50
Nadien de losse haartjes eruit spoelen? Dit kan voor € 1,00 Heeft u liever dat wij het wassen?
Wat houdt een luxe wasbehandeling in?
Bij een luxe wasbehandeling word het haar uitgebreid gewassen inclusief een heerlijke hoofdmassage en op het eind een fijne conditioning of masker met warme handdoek.

Behandeling Prijzen zijn inclusief BTW
Kleuren Verven basis, 1 kleur v.a. € 34,00
Verven creatief, 2 kleuren en of highlight over verf vanaf € 44,00
Coupe de soleil v.a. € 34,50
Highlights folie ¼ v.a. € 22,00
Highlights folie ½ v.a. € 37,00
Highlights folie gehele haar v.a. € 52,00
Bayalage v.a. € 55,00
Permanent Gehele permanent € 65,00
Deelpermanent. € 59,50
Lang haar permanent v.a.  € 75,00
De kleurprijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op kort haar, bij extra product en tijd zal een toeslag gerekend worden. Uiteraard kunnen wij na overleg u vertellen hoeveel dit ongeveer zal zijn.

 

Behandeling Prijzen zijn inclusief BTW
Kids Knippen 0 t/m 3 jaar € 10,50
Knippen 4 t/m 12 jaar € 14,00
Knippen 13 t/m 16 jaar € 16,50
Feestje? Vlecht € 7,50
0psteken kind (0 t/m 12) € 15,00
Wassen – föhnen € 17,00
Wassen – watergolf € 17,00
Extra föhnen in de vorm van stijltang of krullen lang haar komt er een toeslag over van; € 5,00
Opsteken v.a. € 27,50
Bruidskapsel incl. een proefkapsel € 85,00

Openingstijden schoonheidssalon

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:

Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
12.30 – 21.30
09.00 – 17.00 
09.00 – 17.00
 12.30 – 21.30
 Gesloten
 Gesloten

Openingstijden Kapsalon

Maandag:
Dinsdag:
Dinsdagavond
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
09.00 – 14.00
18.30 – 21.00
Ambulant
09.00 – 17.00
09.00 – 18.00
09.00 – 13.00
Gesloten

Ben je mobiel beperkt dan komen wij bij jouw thuis. Wij berekenen € 5,-  extra voor ambulant en €0,29 ct per km.

We zijn allemaal gediplomeerd en gecertificeerd of in opleiding voor de behandelingen die wij geven. Wij hebben verschillende elementen, grepen en behandelwijzes samen gebracht in een massage cursus, onder de naam CZ massage interventie wordt deze geaccrediteerd door V&VN met 14 punten. Hier zijn wij erg trots op. De massage cursus wordt regelmatig aangeboden en is voor iedereen toegankelijk.