De Raad van Commissarissen is eind 2014 in het leven geroepen en heeft onze organisatie tot dusver al veel dienst bewezen. Wij zijn sinds 1 januari een BV. Gezien de kwaliteitseisen hoog zijn en verantwoorde zorg noodzakelijk is, zorgen wij voor een sluitend systeem die aansluit op onze belevingsgerichte manier van werken. Dit vergt veel flexibiliteit en zorg voor zorg, daarom is raad en toezicht van een onafhankelijk orgaan voor ons erg belangrijk en plezierig.   Onze raad van Commissarissen bestaat op dit moment uit 3 personen.

In de raad hebben plaatsgenomen:

* René de Vries
René heeft ervaring als administrateur bij o.a Century Auto groep BV, Central Industry Group en Oogheelkundig Medisch centrum. Sinds 2005 eigenaar van een Administratie kantoor.

* Rob Hartmans van de Rijdt
Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

* Hillegonda Schaaphok
Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager. Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen. De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…

 

Schermafbeelding-2012-07-09-om-20.49.56-300x219