Raad van Commisarissen

(Voorzitter), Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

Rob Hartmans van de Rijdt

Heeft ervaring als administrateur bij o.a Century Auto groep BV, Central Industry Group en Oogheelkundig Medisch centrum. Sinds 2005 eigenaar van een Administratie kantoor.

Rene de Vries

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager. Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen. De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…

Hillegonda Schaaphok