Selecteer een pagina

Medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, gediplomeerd, geregistreerd en in het bezit van een Vog. Ze volgen allen scholing om de deskundigheid te bevorderen en de zorg goed af te stemmen. Veiligheid staat bovenaan. Allen dragen ze hun werknemers pas bij zich, dit zodat ze zich kunnen legetimeren aan de deur. 

 

Clientenraad 

Student en stagiaire en client van woonboerderij Casa in het traject naar zelfstandigheid

Roulan Kakeh

Lid

Met pensioen en client ambulante begeleiding en dagbesteding

Hilda Damkat

Lid

Client van woonboerderij Casa in het traject naar zelfstandigheid

Jan Brongers

Aspirant Lid

Client ambulante begeleiding en dagbesteding

Housnia Abba

Lid

Raad van Commisarissen

Voorzitter;  Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

Rob Hartmans van de Rijdt

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager. Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen. De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…

Hillegonda Schaaphok

    HKZ gecertificeerd

Cliënt tevredenheidsmeter

Dit wordt berekend op basis van een onafhankelijk onderzoeksbureau en onze eigen tevredenheidsonderzoeken. Voor deze gemiddelden nemen we de onderzoeken van de afgelopen 12 maanden.