Medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, gediplomeerd, geregistreerd en in het bezit van een Vog. Ze volgen allen scholing om de deskundigheid te bevorderen en de zorg goed af te stemmen. Veiligheid staat bovenaan. Allen dragen ze hun werknemers pas bij zich, dit zodat ze zich kunnen legetimeren aan de deur.

  • Kyra de Jager is Stagiaire Social work aan de Hanze Hogeschool. Ze heeft uitstroomprofiel Jeugdzorg.
  • Ben Lukje is Ambulant en groepsbegeleider en heeft SPH afgerond aan de Hanze hogeschool en is SKJ geregistreerd als jeugdzorg werker.
  • Anne Merkuur is afgestudeerd aan het Noorderpoort tot Maatschappelijk werkster en studeert nu verder als creatief therapeut aan de NHL Stenden.
  • Collin Pollard studeert Social work aan de Hanze hogeschool.
  • Estelle Pollard studeert Klinische psychologie.

Onze medewerkers zijn opgenomen in een scholingsplan met behaalde trainingen, scholing, cursussen en opleiding en hun wensen.

Clientenraad

Roulan Kakeh ( Lid )

Student en stagiaire en client van woonboerderij Casa in het traject naar zelfstandigheid

Hilda Damkat ( Lid )

Met pensioen en client ambulante begeleiding en dagbesteding

Jan Brongers ( Aspirant Lid )

Client van woonboerderij Casa in het traject naar zelfstandigheid

Housnia Abba ( Lid )

Client ambulante begeleiding en dagbesteding

clientraad

Raad van Commisarissen

Rob Hartmans van de Rijdt

Voorzitter;  Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

Hillegonda Schaaphok

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager.
Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen.
De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden aan La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…