Al onze medewerkers die zorg en hulp verlenen zijn gediplomeerd en gecertificeerd, ze zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister V&VN, of SKJ Jeugdwerker en/ of Big geregistreerd. Tevens zijn alle medewerkers in het bezit van een geldig VOG verklaring en volgen scholing om bevoegd en bekwaam te blijven. Daarnaast zijn er een aantal extra expertises te noemen zoals Case management: Dementie, Complementaire zorg, Palliatieve zorg en we hebben een eigen scholing “La Luna Pro” met een skillslab. Elke 6 weken verzorgen wij scholing binnen La Luna Care. Alle medewerkers die in opleiding zijn, mogen alle handelingen die nodig zijn tijdens het zorgmoment uitvoeren die zijn afgetekend op school en in de praktijk. Soms loopt een gediplomeerd collega mee om de handelingen in de praktijk af te toetsen en af te tekenen. Onze medewerkers hebben een registratie boekje waarin alles wordt afgetekend.  

Raad van Commisarissen

(Voorzitter), Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

Rob Hartmans van de Rijdt

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager. Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen. De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…

Hillegonda Schaaphok