Selecteer een pagina

Medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, gediplomeerd, geregistreerd en in het bezit van een Vog. Ze volgen allen scholing om de deskundigheid te bevorderen en de zorg goed af te stemmen. Veiligheid staat bovenaan. Allen dragen ze hun werknemers pas bij zich, dit zodat ze zich kunnen legetimeren aan de deur. 

 

Clientenraad 

Beide met Pensioen, Mantelzorger en Client thuiszorg

Hetty en Erik Kuiken

Voorzitter

Student en ex- client van woonboerderij Casa, in het traject naar zelfstandigheid

Thanaya

Secretaris

Met pensioen en client thuiszorg en dagbesteding

Hilda Damkat

Lid

Met pensioen en client thuiszorg 

Anneke Duit

Lid

Raad van Commisarissen

Voorzitter;  Oud-directeur Centrale Huisartsendienst Drenthe. Thans consultant en interim-manager voor profit en non-profit organisaties. Rob is daarnaast in diverse bestuursfuncties voor verenigingen en stichtingen actief geweest en nog actief.

Rob Hartmans van de Rijdt

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en welzijn sector als interim manager. Recent ben ik de switch gaan maken om mijn kennis te delen op het gebied van mijn passies: talentmanagement en leidinggeven. Nu geef ik vooral workshops en trainingen. De zorg en haar toekomst blijven mij echter boeien, daarom heb ik mij verbonden La Luna Care, om op afstand toch mijn steentje bij te dragen aan dit vooruitstrevende zorgconcept. Mijn motto? 1+1 maakt 3…

Hillegonda Schaaphok

We zijn op zoek naar een 3e lid… Ben jij en heb jij affiniteit met de zorg en welzijn, ben je bekend met regels en wetgeving, voel je je verbonden met de visie van La Luna Care? Neem contact met ons op en we zullen je introduceren bij onze clientenraad en raad van commissarissen. 

Gezocht

Gevestigd in Medisch Centrum
Hoogezand-Sappemeer
La Luna Care, Erasmusweg 145
9602 AD te Hoogezand

Cliënt tevredenheidsmeter

Dit wordt berekend op basis van een onafhankelijk onderzoeksbureau en onze eigen tevredenheidsonderzoeken. Voor deze gemiddelden nemen we de onderzoeken van de afgelopen 12 maanden.