Gevestigd op Camping Luna de rolke
Woldweg 78a 9606PG Kropswolde

Duurzaamheid betekent voor ons herstel  van onze leefomgeving…   

Visie

“Respectvol omgaan met de gehele mens”

Ons lichaam werkt samen met onze geest en deze twee kunnen niet buiten elkaar. Mocht dit door omstandigheden wel gebeuren, dan zal er een tijd nodig zijn om weer in balans te komen. Om dit samen met jou te doen, zullen wij ons volledig inzetten. Om de balans terug te krijgen wordt je door ons begeleid op een deskundige en respectvolle manier.

Wij zijn er voor jou…
Wij ondersteunen bij wonen en werk en bieden hierbij complementaire zorg.

Theetuin

Via Rustpunt hebben wij een heerlijke theetuin bij de boerderij en op de camping. U kunt daar genieten van een houtkacheltje met een warme chocomel, koffie of thee met koek  of een ijsje, maar ook van de mooie omgeving.

 Kamer vrij 

Wij hebben op onze prachtige locatie “Woonboerderij Casa” met regelmaat een kamer vrij voor een jongere tussen de 17 en 27 jaar, in het traject naar zelfstandigheid. 

Logeeropvang

Logeeropvang  om mantelzorgers te ontlasten. Leeftijd vanaf 14 jaar.

Vaktherapie en voorlichting

Wij bieden vaktherapie/ creatieve therapie en voorlichtingen in verschillende vormen aan om de expressie en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 

De orangerie

U kunt gebruik maken van onze prachtige Kas “Orangerie” met keuken en heerlijke houtkachel.  Het is  een unieke locatie voor scholing, vergaderingen, feestjes en workshops of lezingen. Voor meer info kunt u ons bellen of mailen. 

 

 

Begeleiding

Meedraaien in de maatschappij…

Wij staan naast jou als je het even niet meer weet. We bieden begeleiding bij dagelijkse, praktische zaken, behandeltrajecten, school en werk. Samen zoeken we naar jouw talenten en helpen jou om zelfstandig mee te draaien in de maatschappij…

Jeugdzorg

Als je het even niet meer weet…

Als je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld omdat jij en je ouders/verzorgers veel problemen hebben. Of omdat je problemen hebt op school of met vrienden, willen wij samen met jou zoeken naar de fijnste manier om op te groeien…

Camping

Beleef en geniet…

La Luna Care is gevestigd op Camping Luna “de Rolke” en hier zullen we ons meer richten op vrije plekken, gezonde lunch, voedselbos en moestuin en het heerlijke buitenleven met muziek en creativiteit.
Een fijne charme camping waar je het hele jaar kunt genieten tussen dieren en natuur. Beleef en geniet ♡
Met onze dagbesteding beheren we de Camping. Zie camping 

Beschermd en Begeleid wonen

Zelfstandigheid…

Dit is een traject naar veiligheid en zelfstandigheid in jezelf. Bedoeld voor gemotiveerde jongeren in de leeftijd van 17 tot 27 jaar die nu nog niet zelfstandig kunnen wonen en begeleiding nodig hebben op de weg daar naar toe…

Dagbesteding

Sociaal activeren…

Wil jij leren werken en ervaren, of ondanks jouw beperking mee draaien in de maatschappij? Je hebt bij ons de mogelijkheid om activiteiten en werkzaamheden te ervaren binnen onze kleinschalige dagbesteding op onze camping en boerderij…

Inloggen medewerkers

Ons ECD Nedap

Cliënt tevredenheidsmeter

Dit wordt berekend op basis van een onafhankelijk onderzoeksbureau en onze eigen tevredenheidsonderzoeken. Voor deze gemiddelden nemen we de onderzoeken van de afgelopen 12 maanden.