Selecteer een pagina

Ketenzorg

“Samenwerking maakt verbinding”.

Ketenzorg en La Luna Care

La Luna Care is een sterke voorstander van samenwerken. Dit om de cliënt alles te kunnen bieden d.m.v korte lijnen op kwalitatief hoog niveau. Wij hebben verschillende overeenkomsten met ketenpartners waarin wij veel expertise delen.

Hieronder staan een aantal keten zorgpartners beschreven. Binnen La Luna Care zijn wij actief in het beschermen van de cliënt tegen bureaucratie en kunnen wij snel zorgen voor de juiste expertise bij de betreffende cliënt. Als je deze bureaucratie zoveel mogelijk bij de cliënt weghaalt dan kan de cliënt beter in zijn kracht blijven staan en dit zal de zelfredzaamheid enorm bevorderen. Door de snelle en goede samenwerking tussen de ketenzorg partners zijn er geen wachttijden.

Binnen de coöperatie hebben wij goede samenwerkingen. Deze bestaan uit het delen van expertise, nachtzorg, hulpmiddelen uitleen, dementiezorg en ondersteuning in contacten met huisartsen/ziekenhuizen/apotheken/psychiatrie/jeugdzorg/ participatie en gemeenten. Ook bundelen wij onze kennis en expertise betreffende aanbestedingen. Wij vergaderen structureel  binnen de coöperatie en hierin zijn wij zeer actief. We maken tevens gebruik van de zzp-ers in de zorg en de verschillende deskundigheidsniveau’s.

Wij evalueren 2 x per jaar de medicatie met de Apotheek en huisarts/specialist.
Tevens werken wij voor de wondzorg samen met Topzorg. https://www.verpleegkundigetopzorg.nl/ en  zijn wij aangesloten bij “”Samenwerking acute verpleegkundige nachtzorg”. 

Wij maken gebruik van de medicatie app N-care en ons ECD is van Nedap Ons. daarnaast is er een koppeling met Twinfield en Basecone voor de declaratie en facturatie.

 

 

 

 
 
 

Blijf leren?

Hoe groot is jouw kennis over de geestelijke gezondheidszorg? Weet je alles al of wil je jouw kennis nog verder verdiepen?

Graag hiernaast inschrijven welke scholing je wilt volgen, wat je functie is, welk diploma je hebt en waar je werkzaam bent.  Zonder volledige informatie ben je niet ingeschreven voor de scholing.

Inschrijven scholing

Contact formulier

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Mantelzorgen!

Als mantelzorger is het ook fijn om bepaalde handelingen te leren. Wij kunnen u helpen met het eigen maken van zorgen en verplegen voor een naasten of dierbare of u zelf. Hierdoor kunt u meedraaien in het zorgsysteem samen met de thuiszorg die al komt.